De la Olga si de la Rela pentru Ema

– Puz pe spațiul verde cu dedicație specială –

Va doare in gât, aveți nasul înfundat sau respirați greu? Va ganditi la o simplă răceală, gripă? Sau sa fie de la poluare…oare? Simțiți nevoia unei plimbări prin parc sau pe vreun spațiu verde?

Daca e aceasta ultima variantă, ghinion, sunt tot mai puține! Joi, in ședința ordinară, Olguta si Reluta pregatesc un PUZ prin care mai transforma un spațiu verde in teren pentru construirea unui bloc de 6 etaje.

Ghiciți beneficiarul real al PUZ -ului de pe strada Brâncoveanu? Numai ghiciți, vi-l spun eu: același Emanuel Bănică, băiatul de pe canapea! .

Dovada? Declarația prost „anonimizată” din documentația de „consultare publică”! Atasat, cele 2 link-uri – proiectul de HCL si consultarea publică, acolo unde puteți observa și declarația d-lui Bănică. Sa vedem cine o găsește primul.

https://eprim.ro/…/All/5725E6EF7A71A454C22588AD004283F7…

https://www.primariacraiova.ro/…/proiectul-ordinii-de…

Pe larg despre afacerile in domeniul urbanismului dintre cei 3, puteți citi aici:https://craiovaprospera.wordpress.com/…/municipiul…/

sursa: https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Famariei.despina%2Fposts%2Fpfbid02WvC6B46TFT2KctBfgkBGgTrJo5AyRqf2GNEJYdQpM2gD3PDzMrfVm1eD7oX8cErol&show_text=true&width=500

Lasă un comentariu